Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince mukannen yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kanatlar ortamında onat yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bek evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden global satış olarak aşağıda durum meydan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

You güç email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın kapısı yangın merdivenleri net daire sahaı 150 metrekare’den bir tomar ve takkadak ziyade yamaçı olan umumi binalarda, bitirme adeti 4’ten bir tomar olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni yapılması zaruri kılınmıştır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar müsaade özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına mezuniyet verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız mıntıka kadar) ve size geliştirilmiş ve daha kişisel özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken henüz hayır bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Merdivenin kapısının dışarıya doğruca açılması gerekir. Kaldırıma akıllıca açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını sağlamlar.

Report this wiki page